Babakerítés a szobában

Kerti babakerítés

Babakerítés csatlakozó

Babakerítés

Falhoz rögzített babakerítés

babakerítés csúszásgátló

Babakerítés összecsukva

Diplomakötés

Szakdolgozat kötés

Egyedi naptár készítés

Fénymásolás, nyomtatás

Nyomda

Plakát nyomtatásKöszöntöm a fa babakerítések, babakarámok, óriási járókák honlapján!2009 óta foglalkozunk babakerítések kereskedelmével. Korábban egy német gyártó hasonló termékét forgalmaztuk, de a sorozatos minőségi problémák miatt most már (2 éve) Magyarországon gyártatjuk a terméket és a minőség is tökéletes. A német gyártó terméke minden állítás ellenére fenyőből van (saját tapasztalat). Erre példa, hogy a méretük megegyezik, a német termék súlya (8 elemes) nettó 11 kg, míg a mienk nettó 16 kg.
GARANCIA 1 ÉV!!!
Ismerje meg ezt a nagyszerű terméket, melyben a kis örökmozgóknak, a hagyományos  járókákkal szemben óriási tere van. Őrzi a babát akár háziállattól, a háztartás veszélyforrásaitól: pl. kandalló, tv, számítógép stb. miközben ajtajának köszönhetően önnek szabad mozgást biztosít. A babakerítés használható kertben, lakásban járókaként is. A babakarám óriási mérete miatt ikreknek is ideális. Rendkívül sokoldalú felhasználhatóság: a rendelkezésre álló tér formájához igazítható, a falhoz rögzíthető. Variálható, akár az elemek külön-külön is felhasználhatóak, így ajtórácsként is fixen le lehet zárni egy-egy szobát, lépcsőlejárót.

A babakerítések összeszerelése nagyon könnyű és gyors. Csak az egyes elemeket kell összeilleszteni s a talpakat feltenni. A hat-nyolc elemből egy ajtóként funkcionál, de fixre is tehető. A termékek kiváló minőségű BÜKK fából készülnek (sok hasonló termék fenyőből készül és könnyen törik, sajnos még a rudak is ebből vannak). A babakerítés nem lakozott így egészségre ártalmatlan. A rudak szálkamentesre vannak kezelve.

KERTBEN IDEÁLIS JÁTÉK TEREP  !!!

A babakerítések, babakarámok az EU összes biztonsági előírásának megfelel.
A babakerítéseket, babakarámokat a futárszolgálattal szállítjuk házhoz.

Mivel szinte mindenki az összecsukható babakarámot kereste, ezért már csak összecsukható kerítést forgalmazunk.
A babakerítések, babakarámok árait az egyes termékek leírásánál találja.

Fa babakerítések, babakarámok, óriási járókák, melyek biztonságos és nagy életteret, játszóteret biztosítanak a babáknak.

 Babakerítés, babakarám, járóka, fa babakerítés, fa babakarám, fa járóka, óriás járóka, óriási járóka