Üdvözlöm a nyomtatás, színes nyomtatás,
fénymásolás, színes fénymásolás honlapunkon!


Cégünk a vállalati ügyfelektől az egyéni felhasználókig széles kör számára kínálja szolgáltatásait és termékeit. Célunk, hogy teljes körű szolgáltatást biztosítsunk az ügyfeleink számára fénymásolás, nyomtatás, sokszorosítás alkalmával.
Irodai szolgáltatásunk révén vállaljuk az ügyfél dokumentumainak rendszeres nyomtatását és fénymásolását, plakátok készítését, szóróanyagainak személyre szabott tervezését és kivitelezését, illetve a minőségi színvonalú szolgáltatás nyújtása érdekében a kivitelezés során spirálozási, vágási, tűzési és hajtogatási szolgáltatásokat is nyújtunk.
Üzletünkben professzionális géppark segítségével készítjük a fénymásolatokat, nyomtatásokat.

Lehetőséget biztosítunk továbbá a különböző vastagságú, akár színes lapokra történő fénymásolásra, nyomtatásra is, illetve igény szerint vállaljuk lapadagolóba nem helyezhető dokumentumok fénymásolását is.

Gyors gépeink, magas lapszám kapacitásunk lehetővé teszi hogy a fénymásolandó, nyomtatandó dokumentumokról gyors, pontos, határidőre történő nyomatokat készítsünk.

Nálunk A0 méretig megrendelheti dokumentumai színes másolását (fénymásolását), nyomtatását vagy költséghatékonyabb fekete-fehér nyomtatását, másolását (fénymásolását) amit akár ki is szállítunk Önnek. Nézze meg részletes színes és fekete-fehér másolási (fénymásolási), nyomtatási ajánlatunkat, vagy küldje el nyomtatni kívánt dokumentumát és mi részletes ajánlatot adunk.
Hozott papír esetén a munkából engedményt nem áll módunkban adni, illetve az alapanyagra felelősséget vállalni nem tudunk.
A fenti szolgáltatás árak a 80 grammos fénymásoló-papír árát tartalmazzák, de lehetőség van nyomtatni és másolni vastagabb, illetve színes papírra is. Ilyen esetben a papír ára hozzáadódik a szolgáltatás árához.